[Western] Guild day (long)

Ann Milliron gam at door.net
Sat May 5 06:32:34 PDT 2007


I wanted to remind everyone about next Saturday the 12th that Max and I will have an open house for you to teach/learn or just visit day. This is long missive.


ON THE 12TH OF MAY 2007 BEING A.S. XLII. THE MUHLEISEN HOME WILL BE OPEN TO ALL THAT WISH TO COME AND LEARN OR TEACH A SKILL. MANY ACTIVITIES WILL BE PLANNED THIS DAY. 

WE HAVE STAIN GLASS WHICH WILL BE AN ON GOING CLASS IF YOU WISH TO DO GLASS PLEASE BRING A LARGE BROWN PAPER BAG, CEMENT GLUE, MARKERS WILL BE PROVIDED AND SOME GLASS. IF YOU HAVE SOMETHING YOU WISH SPECIAL PLEASE BRING YOUR OWN GLASS.

WE WILL ALSO MAKE A LIQUEUR. I HAVE SOME APRICOTS, SIR MAX IS MAKING A MEAD AND A BEER. IF YOU ARE DOING A LIQUEUR, YOU WILL NEED A FRUIT, FRESH OR FROZEN, VODKA, SUGAR AND A GLASS JAR WITH A GOOD LID. MAX WILL SHOW YOU HOW HE MAKES A MEAD AND BOTTLE THE ONE MEAD THAT IS READY TO BE BOTTLED.

I HOPE TO WORK ON A PAVILION/TENT. 

WE HAVE BOOKS FOR GARB AND I WILL HELP WITH PATTERNS I DO HAVE MANY MUNDANE PATTERNS THAT CAN BE COPIED AS WELL AS MODIFIED TO BE MORE PERIOD. I CANNOT SEW WITHOUT A PATTERN TO GUIDE ME. I'M NO SEAMSTRESS BUT I CAN SEW. 

MAX WILL HELP WITH ARMOUR AND FIGHTING. 

I BELIEVE WE MAY HAVE A DANCE CLASS AS WELL.

BRING YOURSELF, WHAT YOU WISH TO DRINK, A CHAIR FOR YOUR COMFORT. IF YOU WISH TO STAY AT THE HOUSE BRING A SLEEPING BAG, PILLOW AND A TOWEL. IF YOU WOULD RATHER SLEEP IN A TENT WE HAVE PLENTY OF LAND FOR THAT AS WELL.

PLEASE BE AWARE THAT WE OWN CATS. I KNOW SEVERAL ARE ALLERGIC AND I WILL DO MY BEST TO GET IT AS CLEAN AS POSSIBLE TO BIG OF A HOUSE TO STAY ON TOP OF LIKE I USE TOO!!

WE WILL BEGIN ON SATURDAY AT OUR LEISURE AND CAN CONTINUE FOR AS LONG AS WE LIKE. 

A POTLUCK DINNER IS PLANNED FOR THE EVENING WITH HOSTESS PROVIDING BRISKET

DIRECTIONS

WE LIVE AT 10606 N FM 2528 LUBBOCK TX

PHONE IS 806-741-1828 IF YOU CALL YOU MUST SPEAK TO THE ANSWERING MACHINE OR WE WILL NOT ANSWER. 

MAKE YOUR BEST WAY TO LUBBOCK

>From I-27 take exit 11 (you will be on FM 1294) and head west toward Shallowater. You will find two (2) four way stops. From the second one you will turn north onto FM 2528. We are the seventh house up we have a two story with stairs out front, and a circle drive. 

>From Lubbock or hwy 84 Clovis Hwy. You will come to Frankford North and head north. Go across the RR crossing and continue on to the second four way. Continue through to the seventh house as describe above. 

Max will be home after 12 noon Friday if you need help. We will also be posting signs for easier directions. 

HE Anastasiya
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.ansteorra.org/pipermail/western-ansteorra.org/attachments/20070505/1043fee4/attachment.htm>


More information about the Western mailing list